Julebuldring 2015

Posted by in Eventyr, Helse, Hverdagen

Jeg tok brattkortet under studietida mi i Trondheim, men det var først i juni i år at jeg begynte å klatre jevnlig med flere venninner. I september prøvde vi oss på buldring og har siden da blitt hektet. Vi har faktisk blitt så ivrige at vi har meldt oss inn i Kolsås Klatreklubb og kjøpt oss sesongkort! 2016 blir et spennende år:)

I går ble jeg overtalt til å delta på min første individuelle konkurranse: Julebuldring på Vulkan Klatresenter. Riktignok er jeg på nybegynnernivå og det endte dessverre ikke så bra, men det er alltid utfordrende å bevege seg utenfor komfortsonen.

Mannen min Phuong var med og heiet. Han fikk dokumentert det hele i en bildeserie:

 

Klatreverket-12
Klatreverket-2 Klatreverket-3 Klatreverket-1 Klatreverket-4 Klatreverket-6 Klatreverket-5  Klatreverket-8Klatreverket-9

Klatreverket-10Klatreverket-11

 

Klatreverket-7Auch! Jeg klarte selvfølgelig å skade meg…ikke fordi det var et vanskelig flytt, men rett og slett fordi jeg var klumsete på vei ned fra madrassen og klarte å vrikke foten ved kanten. Kjempe flaut (haha), men fikk utrolig bra omsorg av de ansatte ved Vulkan Klatresenter. Takk for et kjempe morsomt opplegg! Kommer sterkere tilbake neste år!Klatreverket-13