Bryllupsmagi

Posted by in Eventyr

For 4 år siden giftet oss på en idyllisk strandeiendom litt sør for Gøteborg – et slags blanda drops bryllup med både vietnamesiske og norske tradisjoner. Det var naturlig for oss å velge reiser som tema siden vi har opplevd store deler av verden sammen og hver destinasjon har en spesiell betydning for oss. Vi har et sterkt ønske å fortsette livet sammen som et eventyrlystent par!  Ikke i våre villeste fantasier kunne vi drømme om en finere dag. Her kommer endelig bildeserien fra bryllupet på Villa Ekorren. Takk til fotograf Jean Malnory (etterbehandlet av Phuong)!

Bryllupskjolen var spesialsydd for anledningen og ble designet av meg og Thanh-Huyen Huynh Nguyen. Jeg ville at den skulle være classy og enkel. Tror brudgommen var fornøyd med resultatet også!

Denne vakre blomsterbuketten og de fine knapphullblomstene er satt sammen av min studievenninne Malin Teie.

Jeg vurderte make-up artist, men endte med å spørre min lillesøster og forlover Vivienne om å sminke meg. Det var det beste valget jeg har gjort! Vi gikk først amok på Steen & Strøm Magasin og kjøpte masse sminke, tilbrakte deretter en hel dag på et hotellrom med god drikke og prøvde oss sakte frem. Som vi koste oss!

Vivian stod for håret mitt og kunne ikke drømme om et bedre resultat. Hun har vært min trofaste støttespiller i mange elleville kulturprosjekter og har alltid overlevert!

I løpet av de siste ukene før bryllupet klarte syersken å gjøre flere feil med smokingen til Phuong. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger han måtte frem og tilbake for å få det riktig! Her hjelper forlover Johan han på morgenkvisten. Tenk at de har vært bestevenner siden barnehagen!

Vi ønsket å gi bryllupet et personlig preg ved at mye var hjemmesnekret. Ingenting var “fabrikkperfekt”, men det var oss som prøvde vårt beste. Og det var gøy mens vi gjorde det! Prosessen skulle være like fin som selve dagen for veien til målet betyr like mye som selve målet. Om det skulle gå helt skeis på selve dagen, har vi alltid hatt gleden av å gjøre den! Alt gikk ikke på skinner, men det betydde ingenting i det store og hele. En befrielse og en sann glede!

En stor takk til familie og venner som stod på for oss! Spesielt til Dinh og Janne som førte oss gjennom programmet som toastmastere! Takk til Lyly og Mai som koordinerte hele bryllupet. Takk til bac Tam som lagde maten!  Tusen takk til alle som kom på vårt bryllup og gjorde dagen vår fullkommen!

Vi venter nå vårt andre barn i sommer og vet ikke hva som venter oss i fremtiden, men vi er iallfall sammen om å skape den – først en til to til tre og nå snart fire <3