Kjærlighet, skam & sykdom

Posted by in Eventyr, Helse, Hverdagen, Kultur, Musikk

Min første solokonsert! For en reise det har vært. Den første låta ble skrevet for 10 år siden og den siste ble ferdig for bare noen få uker siden. Sangene har vokst med meg! Jeg kom over en blogg av en pasient som følte seg mistenkeliggjort, misoppfattet og misforstått av familien, venner, jobben og legen som gikk veldig innpå meg. Veldig sterkt beskrevet! Jeg har brukt dette som grunnlag for det som til slutt ble en konsertforestilling om kjærlighet, skam & sykdom hvor jeg håper flere opplever mindre skam i forbindelse med sykdom med dette budskapet <3

Her er første nummer av forestillingen! Håper du liker den:

Tusen takk til alle som kom!

Takk til KulturKlovnene som ga meg muligheten!

Takk til det fineste bandet jeg kan tenke meg!

Takk til Phuong som stadig pusher mine grenser!

———————————————————————————————————————————————-

KulturKlovnene, Sentralen Ung & Junibarn Productions presenterer konsertforestillingen “Skam, kjærlighet & sykdom”

Live @ Sentralen 13.10.18

Tekst & melodi: Thuy-Linda Luu
Vokal: Thuy-LInda Luu
Trommer: Marius Olsson
Gitar: Hauk J. Røsten
Bass: Magnus Tveten

Kor: Vivienne Nguyen
Lydtekniker: Albarkane Abid Andreas M.
Video-/lydopptak: Simen Skari
Lydedit: Lucas Hoang
Foto: Phuong Costello