Fritt Ord-støtte til manuset!

Posted by in Jobb, Kultur

En hyggelig overraskelse ventet i posten!

Fritt Ord har nemlig innvilget søknaden om støtte til manusutviklingen for musikalen “Domino”. Domino skal etter planen settes opp av KulturKlovnene på Den Norske Opera & Ballett februar 2015. Dette er kjempe stort!

Fritt Ord forvalter midler innenfor disse programområdene: (i) medier og demokrati, (ii) informasjon og offentlig debatt, (iii) stipend og undervisning og (iv) kunst og kultur.

Viktige gjennombrudd for ytringsfriheten har ofte skjedd gjennom kunsten og den allmenne kulturdebatten. Fritt Ords formål dekker kulturtiltak som primært gjør bruk av ordet. I denne sammenheng vil det særlig innebære støtte til resonnerende kataloger, tiltak for meningsutveksling og tverrkulturell dialog i forbindelse med kunstuttrykk, debatt om kulturpolitikk.

Dette er en stor anerkjennelse for en hvilken som helst manusforfatter!
Takk! Dette kommer godt med:)